100% 

Svenskt
kött

Paprika & oreganokorv med sommarsallad

Rektangulär tallrik med en härlig somrig sallad med bland annat ägghalvor

Ingredienser

4 st Paprika & Oreganokorv

Sallad
8 st cocktailtomater
4 st späda morötter
8 st små färskpotatisar
4 st gröna sparrisar
4 st rädisor
2 st sommarlökar
2 st ägg
2 st delikatessgurkor
1 st avokado
50 g blandsallad
20 g rostade solros & pumpa frön
Olivolja
Flingsalt
Svartpeppar

Dressing
4 msk majonnäs
3 msk crème fraiche
1/2 citron, saft & zest
Salt & svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna till dressingen, smaka av med salt och peppar, ställ kallt i kylen.
  2. Koka potatisen tills den är klar. 
  3. Blanchera morötterna, löken och sparrisen i en minut.
  4. Dela potatisen, sparrisen, lökarna och morötterna.
  5. Koka äggen i 8 minuter, skala och dela i fyra.
  6. Skala och dela avokadon i klyftor.
  7. Grilla eller stek korvarna.
  8. Skala och dela gurkan, hylla rädisorna tunt.
  9. Blanda den grillade eller stekta korven med potatis, morot, lök, tomater, gurka, sallad och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  10. Toppa med avokado, rädisor och frön. Servera med dressing

Smaklig måltid!