100% 

Svenskt
kött

Tryffel & svartpepparkorv med svamp

Tallrik med tryffelkorv och svamp

Ingredienser

4 st Tryffel & Svartpepparkorvar
1 pkt bovetepasta
2 dl kavli mjukost
2 st schalottenlökar
20 g ruccola
200 g ostronskivling
200 g champinjoner
100 g peccorino
1 kruka gräslök
20 g smör
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. (Koka gärna i svampbuljong för ännu godare smak.)
  2. Grilla eller stek korvarna.
  3. Finhacka en av schalottenlökarna samt gräslök till svampen. Skär sedan fina tunna ringar av den andra till serveringen.
  4. Riv ner och stek ostronskivlingen tillsammans med champinjonerna i olja.
  5. Avsluta med smör, smaka av med salt och peppar samt den finhackade löken.
  6. Servera enligt bilden, med pasta och svamp i botten, lägg på korvarna, toppa med mjukost, peccorino och ruccola.

Smaklig måltid!