Förpackningar

Svenskt Butikskött erbjuder ett brett urval av detaljer och förpackningar. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra förpackningar och tråg som är noga utvecklade för att behålla bästa smak och kvalitet. Här ser du vilka typer av förpackningar som vi arbetar med:

SKINPACKFÖRPACKNING (konsument)
En ny typ av förpackning som gör det möjligt att förena det bästa av två världar; vakuumförpackning och tråg i ett. Den unika skinpacktekniken skyddar och förvarar köttet på ett utmärkt sätt. Skinpack gör det möjligt att möra köttet i den egna förpackningen. Det innebär att ju längre köttet ligger i obruten förpackning, desto mörare blir köttet. Vi kallar det helt enkelt för ”Liggmörat”.

VAKUUMFÖRPACKNING (konsument)
Lite större detaljer (t.ex. stekar) vakuumpackas, vilket förlänger hållbarheten och mörar köttet ytterligare. En behändig och snygg förpackning som passar utmärkt till veckoslutsförsäljning.

ATMOSFÄRFÖRPACKNING (konsument)
En utmärkt förpackning till färdigskivat, färs och mindre detaljer. Trågen finns i många olika storlekar och vikter, vilket ger både små och stora butiker möjlighet att erbjuda ett riktigt kvalitetskött – färdigskivat och klart för pannan.

GRÖNA TRÅG TILL EKOLOGISKT KÖTT
Det är viktigt för en konsument att snabbt se skillnad i butik. Som Sveriges största leverantör av KRAV-kött står vi därför bakom branschens överenskommelse där ekologiskt kött alltid förpackas i gröna tråg.

LÖSVIKT
För butiker med möjlighet att själva detaljstycka, finns ett fullt sortiment av detaljer från alla djurslag med tillhörande organ.